Бојана Стојковић: Нове загонетке у другој сезони “Калканских кругова”

Танјуг
Бојана Стојковић: Нове загонетке у другој сезони “Калканских кругова”

БЕОГРАД - Друга сезона серије „Калкански кругови“ је другачија зато што даје нека разрешења и одговоре који су остали из прве, казала је гошћа нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор, глумица Бојана Стојковић која је говорила о својој улози у другој сезони серије.

- Добијамо и гомилу нових питања и загонетки, тако да се надам можда и трећој сезони. Али о том по том - рекла је глумица.

Према њеним ријечима, у наставку “Калканских кругова” има више елемената мистерије, мистике и доста фантастичних момената, а серија “изгледа на светском нивоу”.

Стојковић тумачи лик Саше чија је унутрашња природа немирна и недокучива, и било јој је можда најтеже да јој дода женственост коју није имала у првој сезони”.

-Додајем на ту женственост и љубавни моменат, а и један мало застрашујући моменат - наговокестила је Стојковић.

Улога Варје Иволгине у представи “Идиот” Београдског драмског позоришта Стојковић је једна од најдражих, и истиче да је било задовољство радити са Ивицом Буљаном који је “специфичан редитељ” и није имала такву врсту процеса у позоришту.

-Тешко ми је да трпим толико на сцени да имам мало текста. Али је заправо то нешто најзанимљиве у глуми – реакција - навела је глумица.

Према њеним ријечима, глумци Јана Милосављевић, Лука Грбић и Недим Незировић су у “Идиоту” Фјодора Достојевског “направили маестралан посао”.

Стојковић почиње у БДП-у радити представу “Лажљиви живот одраслих” са редитељем Себастијаном Хорватом са којим је сарађивала на “Цемент Београд”, а очекује је и копродукција са Љубљанским позориштем у режији Жиге Дивјака.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана