Били Боб Торнтон главна звијезда серије “Land Man”: Крвава прича о нафти и похлепи

Б. П.
Били Боб Торнтон главна звијезда серије “Land Man”: Крвава прича о нафти и похлепи

ЛОС АНЂЕЛЕС - Глумац Били Боб Торнтон глумиће кризног менаџера у нафтној компанији у серији “Land Man”сценаристе и режисера Тејлора Шеридана, чија производња треба да почне 2023. године.

Извлачећи своју причу из подкаста “Бумтаун” серија “Land Man” одвија се на нафтним пољима западног Тексаса. Серија ће показати похлепу и очај иза нафтних градића, који су преплавили пејзаж државе усамљене звијезде почетком 20 вијека. Како се прича буде развијала, показаће како је нафтни бум обликовао модерни свијет кроз климу, економију и геополитику - набоље или нагоре.

“Land Man” ће продуцирати “МТВ” студио, емитовати стриминг мрежа “Парамоунт+”, а Шеридан је наводно писао комад имајући на уму Билија Боба, што је само додало узбуђење када је глумац добитник “Оскара” потписао уговор.

Недавно је Торнтонов талент донио награду “Златни глобус” за најбољег глумца у телевизијској драми за главну улогу у посљедњој сезони “Голијата”, сервиса “Амазон прајм”. Такође је недавно завршио снимање за нови играни трилер “Сиви човјек”, братског тандема Ентонија и Џоа Русоа, у којем глумачку екипу осим Била Боба чине Ана де Армас, Крис Еванс и Џесика Хенвик. Човјек многих талената Торнтон није само глумац, већ и прослављени писац, редитељ и музичар. Неколико од тих талената приказано је у његовом филму из 1996. “Sling Blade“, за који је освојио “Оскара”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана