Аплаузи за спортску причу у мултиплексу Палас

А. М.
Аплаузи за спортску причу у мултиплексу Палас

Бањалука - Прво приказивање филма "Бићемо прваци света" у бањалучком мултиплексу "Палас" привукло је многобројне посјетиоце, па су улазнице са све термине биле распродате.

- Филм је коначно стигао на наш репертоар. Велико интересовање је владало код публике седмицама прије. Улазнице су биле у претпродаји и публика није крила узбуђење због још једне спортске приче коју ће гледати на великом платну. Реакције прве публике су јако позитивне, а љубитељи кошарке су посебно уживали - рекла је портпарол мултиплекса "Палас" Марина Поповић.

"Бићемо прваци света" у режији Дарка Бајића је прича о четири пионира који су основали Југословенску школу кошарке и који су заслужни за развој овог спорта у Европи  Небојша Поповић (Страхиња Блажић), Борисав Станковић (Александар Радојичић), Радомир Шапер (Милош Биковић) и Александар Николић (Марко Јанкетић).

- Људи су насмијаних лица излазили из сале и не сумњамо да ће се многи од њих вратити да још који пут уживају у овом сјајном домаћем остварењу - додала је Поповићева.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана