Анимирани серијал произведен у Србији, са Џонијем Депом у главној улози на стриминг платформама

Танјуг
Foto: animationxpress.com

БЕОГРАД- Почетком априла, на свјетске стриминг платформе први пут стиже анимирани серијал произведен у Србији, а ријеч је о серијалу "Puffins Impossible“ са Џонијем Депом у главној улози, креираном у домаћем креативном студију Iervolino Studios, матичне компаније Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, а продуцираном у Archangel Digital Studios.

Puffins Impossible је акционо-авантуристички наставак глобално веома успешног анимираног серијала Puffins.

У креирању серијала, по највишим свјетским продукцијским и технолошким стандардима, учествовали су бројни домаћи умјетници, међу којима су и многи познати сценаристи и редитељи.

Прва сезона серијала од 18 петоминутних епизода биће доступна публици у више од 90 земаља свијета путем стриминг платформи Apple TV. Amazon Prime, Google Play, Chilli TV и Аппле ТВ, Амазон Приме, Google Play, Chilli TV и Tatatu.

Тако ће милионски аудиторијум широм свијета бити у прилици да види рад креативаца и умјетника из Србије.

"Puffins Impossible " прати авантуре јединствених суперхероја - пет арктичких птица са супермоћима, а легендарни глумац Џони Деп наставља да позајмљује глас и карактер главном јунаку Џонију Пафу и у овом наставку.

Овај забаван и едукативан анимирани серијал такође се бави и важним темама данашњице.

Кроз много апсурдних ситуација и урнебесних гегова, дјеца се на забаван начин упознају са темама као што су родна и расна једнакост, значај заједништва, поштовање различитости, као и заштита животне средине.

„Puffins Impossible је сјајна прича за све узрасте, духовита и поучна. Надам се да ће поновити успјех серијала Puffins, који потврђује глобалну потребу за иновативним висококвалитетним кратким анимираним породичним садржајем, прилагођеним свим типовима екрана. Драго ми је што ће анимирани серијал из Србије донијети радост дјеци и младима у срцу широм свијета и што су његов квалитет препознали глобални стриминг гиганти. Изузетно сам поносан на тим у Србији, њихову преданост и таленат", рекао је Андреа Иерволино, генерални директор и суоснивач компанија Iervolino & Lady Bacardi Entertainment и  Iervolino Studios.

Puffins Impossible креиран је у студију Iervolino Studios (ИЕС) у Србији, власника Андрее Иерволина и  Монике Бакарди, оснивача глобалне филмске и телевизијске продукцијске куће Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ИЛБЕ), са сjедиштем у Италији, док продукцију серијала потписује Archangel Digital Studios из Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана