Аница Добра открила како је добила улогу у првом свом њемачком филму

GS
Foto: FB

Аница Добра је гостујући у емисији "Кец на једанаест" открила како је дошло до тога да глуми у Њемачкој. Како је навела глумица водитељу Бошку Јаковљевићу, то се десило још када је постојала Југославија.

"Немачки продуценти су били на обиласцима терена у тадашњој Југославији и евентуалних сетова. Ту смо се некако упознали, али сматрала сам да је логично да им се обратим на немачком. То је њих јако изненадило, као и југословенског копродуцента и моментално су ми дали сценарио у руке", рекла је Аница Добра и додала:

"Позвали ме после пар месеци на пробно снимање где се оно заправо није ни десило, где сам добила обавештење да су се они одлучили за мене. Накнадно се није десила ни копродукција немачко-југословенска, него је то постао чист немачки филм, а ја сам се нашла насловној и главној улози и после тога је све остало било ланчана реакција на тај први филм", навела је глумица, преноси Телеграф. 

Аница Добра каже да јој база увијек била у Београду.

"Никад нисам отишла да живим тамо (у Немачкој) због тога, него сам увек остала у Београду. Дакле од те 1987/88. ми је Београд база и ја само идем и радим, а враћам се да пуним батерије овде", рекла је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана