Са Титом енергија заблуде, послије Тита страх од будућности

Недељко Жугић
Са Титом енергија заблуде, послије Тита страх од будућности

Дуге су сјенке гријеха из прошлости. Њихова игра досегла је врхунац три хиљаде година прије доласка Исуса Христа. Од тада нас даве сјенке.

Комунисти су извршили психијатризација политиком, која је тјерала народ да иде улицом један правац. Борећи се за власт комунисти су прво убили Бога у човјеку. Тако су заробили његову душу. Рашчеречили су је. Сјенке окултног су се приковале за крст.

У Титовој држави је вршена контрола ума. Ко је истину говорио привлачио је муње.

Титовим самоупрвљачима су униформисали мисли и било им је дозвољено да пјевају пјесме у којима се велича његово дјело.

Послије Титове смрти, сви људи, а највише просјекаши (они који су били мјерило свега) су осјетили страх од будућности. Потапали су се у њему.

Комунистички лидери су знали преко тајних канала и унутрашње обавјештајне службе, дан када ће Народна банка Југославије пустити у промет девизе, које нису настале у пропорцијама производних снага и односа о којима су Титови послушници пјевали и хвалили се на партијском састанку, комунистичким и синдикалним конгресима.

Велика задужења и пуштање девиза у промет није ишло без контроле одозго. Прије инфлаторних удара, власници девиза су постајали богаташи, јер им се капитал преко ноћи удвостручио. Чекајући нови инфлаторни удар, капитал се увеличавао за четири пута. Тако је настала комунистичка масонерија. Ореол заштите били су им радници под стакленим звоном у Творници страха.

Није било ту праве љубави према Титу, већ љубави из страхопоштовања. Зато су због ње, као мајстори разлика, највише страдали Срби. Служећи се разним играма лукавости, у замаху лажне поклоничке љубави највише су радили о глави једни другима. Најбољи доказ је Голи Оток, гдје је робијало више од 90 одсто Срба. Лажна љубав је имала узносит почетак, а трајала је док постоји интерес за њом. Они који нису лажно могли да воле - били су прогоњени, затварани и склањани из живота.

Крајем деведесетих, прије масовних избојака национализма, радници су схватили да су покрадени и преварени.

Комунистички сијачи страха су се стишавали, немали број их је напуштао Партију. Пропадали су на брзину, као да их је разарала сатанска стихија. 

Са појавом националистичких странака показивали су своје обрисе. Никада и нису били комунисти него притајени националисти. Како би другачије, без крви, препустили власт националистима!

Срби и Македонци су за лидере бирали пресвучене националисте, бивше комунисте, а Словенци, Хрвати и Муслимани комунистичке дисиденте. Због тога пресвучени комунисти нису добили подршку Великих сила. На челу растурања комунистичких држава била је Aмерика, која се није званично укључивала у то, већ је истурила своје сателите. Њена обавјештајна агенција CIA, сондирала је и припремила терен за разбијање Југославије, али и моћног СССР. Најбоље је било почети са најпрометније зоне планете Земље - са Балкана, а зацрњен круг су Срби, који су најбољи народ на свијету за друге, јер губе себе дајући се другима, као неморална удавача…

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана