Заштићени свједок дао алиби Кркићу?

С. А.
Заштићени свједок дао алиби Кркићу?

Бањалука - Заштићени свједок Ф2, на суђењу држављанину Норвешке Зикрији Кркићу који је оптужен за убиство Мухарема Балића и Алмира Реџића у Трнопољу код Приједора, јуче је у Окружном суду Бањалука тврдио да је у ноћи двоструког убиства у Трнопољу у близини кафане гдје се трагедија догодила примијетио бијели "ауди" за који одбрана сматра да га је возио убица.

Овог заштићеног свједока пронашли су адвокати одбране оптуженог Зикрије Кркића.

Ф2 је испричала да је кобне ноћи око 23 часа прошла поред кафане "Сан" како би нашла мужа. Како супруга није било, кренула је кући. Око 700 метара од кафане поред ње су, како наводи, прошла два аутомобила "мањи ауто бијеле боје" и бијели "ауди". Објаснила је судијама да јој је и данас слика човјека из "аудија" пред очима, те да би га могла и нацртати.

- Био је то човек црне краће фрћкаве косе, са брадом од два, три дана. "Ауди" се кретао споро и могла сам јасно да видим возача који је био сам у ауту - испричала је Ф2.

Додала је да су два минута након што је "ауди" прошао поред ње пред кафаном "Сан" одјекнула два рафала.

- Први рафал био је дужи, а други краћи - казао је свједок Ф2.

Тек сутрадан је, каже, сазнала да се у локалу догодило двоструко убиство. 

Потврдила је да је о мистериозном "аудију" и возачу испричала супругу, који јој је савјетовао да ћути да им не би побили дјецу. Ф2 ипак није послушала супруга, па се два дана након убистава обратила хоџи.

- Жељела сам да олакшам душу и да помогнем Зикрији Кркићу, човјеку којег познајем и за којег никада ништа ружно нисам чула. Вољела бих да се још неко појави, да отвори своје срце и душу и помогне истини и правди - испричала је Ф2.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана