Убици комшије једномјесечни притвор

Агенције
Убици комшије једномјесечни притвор

Бијељина - Ненаду Тодоровићу (60) из мјеста Пипери код Лопара одређен је једномјесечни притвор у бијељинском Окружном суду због убиства познаника и комшије Милимира Васића (42) из Бруснице код Лопара.

Тодоровић је Васића усмртио са три хица из аутоматске пушке 4. августа увече, а затим се предао полицији.

Током саслушања Тодоровић је изјавио да је пуцао у самоодбрани. Такође су неки мјештани Пипера тврдили да је и Васић пуцао на Тодоровића, који му је потом узвратио из аутоматске пушке. Међутим, полиција код Васића и у његовом возилу није пронашла оружје, нити доказе за ову тврдњу. Полиција је код Тодоровића пронашла аутоматску пушку из које је највјероватније пуцао.

Прије убиства Васић се око 22 часа својим "голфом 2" довезао до Тодоровићеве куће да се с њим обрачуна, након што је схватио да се Тодоровић и даље виђа са његовом кћерком из првог брака, иако му је запријетио да ће га убити ако се не окане његове кћерке.

Наводно Васић није ни успио да изађе из возила јер га је Тодоровић дочекао у дворишту. Испалио је у њега три хица и на мјесту га убио.

Извор близак истрази рекао је да сукоб између Тодоровића и Васића траје дуже вријеме због Васићеве кћерке из првог брака. Мјештани Пипера су испричали да су чули да је  Тодоровић дјевојци слао неке непримјерене СМС поруке.

- Свашта јој је писао. Не знам да ли су можда били у вези или не. Причало се да је Тодоровић сачекивао Васићеву тада  малољетну кћерку испред школе у Лопарама и са њом се састајао. Васић је то желио да спријечи, па је долазило до свађа међу њима - испричао је Тодоровићев комшија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана