Шугић: Убица ножем пријетио и мени

Небојша Томашевић
Шугић: Убица ножем пријетио и мени

Бањалука - Брат настрадалог Миле Шугића (36) из Челинца, Невен Шугић казао је јуче у бањалучком Окружном суду да је оптужени Синиша Јунгић гурнуо Милу низ степенице у кафе-бару "Монца" у Челинцу.

Свједок је рекао да је и Јунгић "склизнуо" низ степенице те узео нож и рекао: "Убио сам једног, сада ћу и другог".

Невен Шугић је испричао да су то вече, 23. маја, он и брат Миле били у кафићу "Монца" на спрату, гдје су пили пиво, али да нису били пијани.

- У почетку нам је прилазио Јунгић и шалио се са нама. Миле је у једном тренутку скинуо мајицу. Он нам је пришао и рекао мом брату да обуче мајицу и да идемо напоље. Миле је то одбио, а он га је ударио лактом у ребра. Настало је нагуравање и Синиша је Милу гурао ка степеницама - испричао је Невен.

Додао је да је видио када је Јунгић рукама гурао његовог брата, који се скотрљао низ степенице и остао непомично да лежи.

- Тада сам кренуо за њима и ударио сам Синишу у леђа, а он је отишао до шанка и узео нож и пријетио нам. Истрчао сам из кафића и отишао по Хитну помоћ, да спасим брата. Касније сам сазнао да је Миле био мртав - рекао је Невен Шугић.

Адвокат Јунгића, Слободан Перић је казао да свједок говори неповезано и различито од исказа који је дао у полицији. Истакао је да свједок жели по сваку цијену да оптужи његовог клијента због смрти брата.

Одбрана Јунгића још тврди да су браћа Шугић била пијана и да су лупали инвентар у кафићу и јели чаше те да су провоцирали остале.

Јунгић је оптужен да је 23. маја ове године ударио Милу Шугића у свом кафићу "Монца" у Челинцу, након чега је овај пао и погинуо. Због овог догађаја Јунгић је оптужен за кривично дјело наношење тешке тјелесне повреде са смртном посљедицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана