Силована дјевојка нађена полугола у магацину

Небојша Томашевић
Силована дјевојка нађена полугола у магацину

Бањалука - Бањалучанка З. П. коју су према оптужници Окружног тужилаштва силовали Хајрудин Барјактаревић и Изет Хасановић из Градишке пронађена је полугола да лежу у магацину у ноћном клубу "Краш", изјавио је свједок тужилаштва бивши радник обезбјеђења у овом клубу Никола Гљивица.

Његов исказ прочитан је јуче у бањалучком Окружном суду, јер он није могао да дође с обзиром на то да је непокретан. Гљивица је у исказу још казао да З. П. прије него су је нашли у магацину долазила у канцеларију у клубу гдје су били оба оптужена, Владо Раца те специјални полицајац Драгослав Бошковић и он.

- Ту дјевојку и њену другарицу довезао је Бошковић и оне су радиле промоцију пића. У нека доба видјело се да су пијане. З. П. је звала Хајрудина да с њом изађе из те канцеларије и он је након неког времена пристао. Када су они отишли након неког времена Бошковић је изашао, а када се вратио питао је гдје је З. П. Рекао сам му да је негдје у локалу - изјавио је Гљивица.

У његовој изјави се још наводи да је касније док је ишао до тоалета видио да З. П. лежи у магацину са скинутим доњим вешом, али да не зна ко ју је скинуо.

Према оптужници, Барјактаревић и Хасановић су обљубу починили над З. П. 7. јуна 2013. године у ноћном клубу "Краш" у Градишци. Због осјетљивости случаја детаљи оптужнице нису јавно објављени. У овом случају због помагања учиниоцу кривичног дјела  били су ухапшени бивши припадници Специјалне јединице полиције МУП-а РС Бојан Марић и Драгослав Бошковић. Они су били свједоци у овом случају и изјавили су да је та пријава против њих у тужилаштву одбачена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана