Седам и по година затвора за подвођење малољетних кћерки

Срна
Седам и по година затвора за подвођење малољетних кћерки

Добој - Пресудом Окружног суда у Добоју Саво П. са подручја Теслића осуђен је на седам и по година затвора због насиља у породици или породичној заједници те трговине малољетним особама.

Истом пресудом, како је  потврђено из Суда, одакле су навели тек иницијале осуђеног, њему је продужен притвор, јавља Ослобођење.

Ипак, незванично се сазнаје да се ради о Сави П., те да је осуђен јер је присиљавао двије маљољетне кћерке да пружају сексуалне услуге.

''Он је ухапшен у фебруару и од тада се налази у притвору, а истрагом је установљено да је кћерке, које су биле у доби од 16 и 17 година подводио од 2012. године. Буквално их је присиљавао да различитим особама пружају сексуалне услуге, те за то добијао новац и друге облике користи'', казао саговорник близак истрази и појаснио да је за уступање кћерки Саво П. узимао храну, шећер, а једном приликом мобител.

Иначе, Савин син Стефан (25) ухапшен је у септембру прошле године због сумње да је у раним јутарњим сатима, преко мердевина упао на спрат куће Љ. С. (47), наставнице са подручја Теслића, и силовао је, уз пријетњу ножем.

Душевни болесник?  

Након овог злочина могло се чути како је Стефан душевни болесник, те да је и раније напаствовао жене у том насељу.

''Он је, ако се не варам, осуђен на четири и по године'', казао је извор близак добојском правосуђу, међутим званична информација из Окружног суда у Добоју није потврђена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана