Пијану хостесу силовали у ноћном клубу?

Небојша Томашевић
Пијану хостесу силовали у ноћном клубу?

БАЊАЛУКА - Бањалучанка З. П. коју су према оптужници Окружног тужилаштва силовали Хајрудин Барјактаревић и Изет Хасановић из Градишке у ноћном клубу "Краш" у граду на Сави, пријатељима и особама које су је довезли у клуб није се жалила да је напаствована.

Бивши припадници Специјалне јединице полиције МУП-а РС Бојан Марић и Драгослав Бошковић који су се са З. П. кобне  вечери  дружили изјавили су да им она никад није рекла да је силована.

- Дјевојка и њена пријатељица Б. М. радиле су као хостесе промоцију пића у "Крашу" . Дружио сам се с њима и одвезао сам их доле. Током промоције обје су се напиле. У једном тренутку Б. М. је дошла у просторију гдје су узимале пиће за промоцију и ту је заспала, а З. П. је наставила да ради и у једном моменту је негдје нестала. Нашао сам је у просторији иза шанка како пијана лежи. Видјело се да је повраћала, а питао сам је шта је било она је казала: 'ништа вози ме кући' - испричао је Бошковић.

Пријатељица силоване  З. П, Слађана Мајсторовић казала је да је чула да је она претучена, а у полицији су јој рекли да је и силована. Међутим  нагласила је да јој З. П. није потврдила да је силована и претучена.

Јуче је свједочила и жртва силовања З. П., али њено свједочење било је затворено за јавност.

Бањалучко Окружно тужилаштво терети Барјактаревића и Хасановића да су починили обљубу над немоћним лицем. Према оптужници они су обљубу починили над З. П. 7. јуна 2013. године у ноћном клубу "Краш" у Градишци. Због осјетљивости случаја детаљи оптужнице нису јавно објављени. У овом случају због помагања учиниоцу кривичног дјела послије силовања били су ухапшени садашњи свједоци Марић и  Бошковић. Они су изјавили да је пријава која је у овом случају против њих поднесена у тужилаштву одбачена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана