Ножем убо бившу дјевојку

Небојша Томашевић
Ножем убо бившу дјевојку

Бањалука - Оптужени за покушај убиства полицијски инспектор Жељко Лазић (43) из Прњавора у бањалучком Окружном суду рекао је да је ножем убо Сњежану Маџарић (30) с којом је био у ванбрачној вези, али да није имао намјеру да је убије.

Он се пред судским вијеће, којим је предсједавала Олга Пантић, Маџарићевој извинио за то и рекао да му је жао што је то учинио.

Лазића бањалучко Окружно тужилаштво терети да је 14. маја ове године у кафе бару "Стела" у Прњавору убо Маџарићеву ножем у стомак.

Маџарићева је испричала да јој је он раније пријетио и малтретирао је због чега је са њим и раскинула везу. Истакла је да је Лазић убо ножем док је сједила у кафићу на очиглед њихове кћерке.

- Тај дан дошао је у кафић "Стела" у којем сам радила и сјео  за наш сто. Нисам видјела тренутак када ме је убо нити сам видјела нож. Да сам убодена схватила сам када сам устала и када су вриснули моја сестра и кћерка. Тад сам примијетила  нож заривен у стомак и крв. Извукла сам га, а Лазић је у том тренутку већ изашао из кафића - рекла је Маџарићева.

Она је испричала да је Лазић док су били у вези, а и послије долазио у кафић гдје је радила и пријетио сваком мушкарцу који поприча са њом.

- Лазића се и данас плашим. Када би он био на слободи неко од нас двоје би морао отићи из Прњавора. То бих била ја - рекла је Маџарићева.

Вјештак специјалиста судске медицине Милан Срдић казао је да је Маџарићева  након што је ножем убо оптужени задобила лаке повреде. Вјештак биолошко-хемијске струке Веселка Бјелаковић рекла је да је вјештачењем утврдила да крв која је била на ножу којим је убодена Маџарићева одговара њеној крвној групи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана