Крстајић: Био сам на нишану Ботића, ноге су ми се одсјекле

Nezavisne.com
Крстајић: Био сам на нишану Ботића, ноге су ми се одсјекле

Тузла - Ноге су ми се одсјекле када сам у Кристијановој (Ботић) руци видио пиштољ. Био сам на вратима, фактички његова прва мета, док је он намјеравао да приђе Амиру Ковачевићу, рекао је Младен Крстајић, прослављени фудбалер Партизана, Шалкеа 04 те репрезентације Србије у наставку суђења Амиру Коваћевићу (43).

Ковачевић је оптужен за убиство Кристијана Ботића (37), 9. септембра 2013. године у близини мотела „Ројал" у Тузли.

„У Тузлу сам дошао на позив власника „Ројала", који је славио рођење кћерке. Дошао сам да славимо, а не да ме неко вријеђа и малтретира. У једном тренутку, након што сам пјевао пјесме од Халида Бешлића, Есада Плавог и Хакале, Ботић ми је узео микрофон и рекао да сам много бољи фудбалер од пјевача. Захвалио сам се свом домаћину и изашао из објекта", казао је Крстајић.

Он је казао да је испред „Ројала" био са Ковачевићем, а онда је изашао и Ботић који је физички напао Ковачевића. Крстајић је даље навео да је након тога с Ковачевићем отишао у собу број један коју је раније изнајмио.

„Ботић је наваљивао да уђе у собу, али смо га ја и мој кум Ненад Томић успјели одгурнути и закључати врата. Кључ се сломио у брави, а у тим тренуцима Ковачевић је био уплашен и престрављен. Одлучио је да изађе кроз прозор. Послије десетак минута у собу је дошао Ненад Томић и испричао ми шта се догодило", казао је Крстајић.

Судско вијеће саслушало је и свједока Неџада Мазића званог Мрква, који је рекао како му је Ботић псовао мајку и пријетио, те да се те вечери осјећао понижено и уплашено. Свој налаз и мишљење допунио је и судски вјештак Зденко Цирхлаж, који је навео како повреда кољена десне ноге Амира Ковачевића највјероватније није нанесена ударцем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана