Двије жене организовале проституцију

Н. Т.
Двије жене организовале проституцију

Тузла - Против двију жена, Б. Х. (32) и Е. М. (21) из Тузле, као и њиховог суграђанина Х. Ј. (37), који се терете да су се бавили организовањем проституције на подручју овог града, Кантонално тужилаштво Тузла предложио је одређивање једномјесечног притвора.

Истовремено је донесена и наредба о спровођењу истраге против Тузлака Н. С. (43) и Х. Ј. (37) који се сумњиче да су припадали овој групи.

Према незваничним информацијама, вођа групе била је Б. Х. која се сумњичи да је од почетка прошле до 6. марта ове године већи број дјевојака наводила на пружање сексуалних услуга.

Она је дјевојке нудила мушкарцима у изнајмљеним становима, кућама и угоститељским објектима на подручју Тузланског кантона. Сазнајемо да је за ове услуге узимала од 70 до 200 марака. Група је ухапшена у сриједу послије вишемјесечних активности.

- Поступајући по наредбама Кантоналног суда Тузла, претресено је пет стамбених објеката и ухапшено пет особа. Приликом претреса објеката које користе осумњичени пронађени су и одређени предмети. Двије особе су послије испитивања пуштене на слободу, док је троје уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предато у надлежност Тужилаштва - саопштено је из МУП-а Тузланског кантона.

Извор близак истрази је рекао да је ова акција наставак прошломјесечне, у којој је ухапшен Садик Абдулаховић због организовања проституције. Он је доводио дјевојке у свој изнајмљени стан у Тузли, гдје су оне пружале сексуалне услуге клијентима за новац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана