Добој: Продужен притвор осумњиченим за обљубу и тешко Убиство

Срна
Добој: Продужен притвор осумњиченим за обљубу и тешко Убиство

Добој - Војкани Богојевић из Трњана код Добоја, осумњиченој да је убила двије бебе које је родила њена кћерка са сметњама у менталном развоју, продужен је притвор, као и за још три особе осумњичене за обљубу немоћног лица.

Из Окружног суда у Добоју саопштено је да је притвор продужен лицима чији су иницијали Ј.В, Ц.Ж. и Б.Р, која су осумњичена за обљубу немоћног лица и Б.В, осумњиченој за тешко убиство.

Притвор овим лицима продужен је због тога што би њихово пуштање на слободу резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда.

Војкана Богојевић осумњичена је да је у септембру 2011. године и јулу 2013. године, након што је кћерки чији су иницијали С.Б. помогла при порођајима у породичној кући и штали, убила новорођенчад, чија је тијела бацила у шипражје на њиви у близини породичне куће.

Истражним радњама утврђено је да је С.Б. у априлу 2015. године родила живо новорођенче, које је потом убила.

Против С.Б, која је под надзором полиције, Окружном тужилаштву Добој поднесен је извјештај о убиству дјетета при порођају.

Осумњичени В.Ј. је са оштећеном ступио у полни однос у децембру 2010. године, Ж.Ц. у октобру 2012. године, а Р.Б. у јулу 2014. године, након чега је С.Б. затруднила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана