Четворица оптужена за обљубу дјевојчице

Горан Обрадовић
Четворица оптужена за обљубу дјевојчице

Бијељина - Против четири особе из Угљевика које се терете за кривично дјело обљубе над дјететом потврђена је оптужница у Основним суду у Бијељини.

Оптужени су П. М., М. П., П. С. и П. Њ., а наводи се да су имали сексуалне односе са дјевојчицом С. П. (14), потврђено је у Окружном тужилаштву Бијељина.

Према оптужници, П. М. је у јуну прошле године упознао малољетну С. П., која је тада имала 14 година и била ученица деветог разреда основне школе. Он је са њом тада био у вези око мјесец. На његов приједлог имали су сексуалне односе у кући у мјесту Угљевичка Обријеж у Угљевику. Наводи се да су у ту кућу долазили пет пута и имали сексуалне односе, а послије тога је П. М. прекинуо контакте јер се сазнало за то. Он је потом давао другим особама број њеног мобилног телефона како би ступили у контакт с њом.

Други оптужени М. П. је у јулу прошле године, након што је претходно упознао С. П., својим "голфом 2" сустигао дјевојчицу када је ишла према Угљевику. Она је сјела у његов аутомобил и одвезли су се у близину школе, гдје је паркирао возило и почео је да је љуби и хвата по тијелу, а затим имао сексуални однос с њом.

Неутврђеног дана почетком јула трећеоптужени П. С. је, након што је претходно од М. П. сазнао за С. П. и њен број мобилног телефона, позвао и послао СМС поруку, предлажући јој да се састану и провозају. Она је то прихватали и када је дошао по њу, одвезао ју је у заселак Фалчић код Угљевика и на скривеном мјесту имао с њом сексуални однос.

У истом мјесецу М. П. је упознао познаника П. Њ. са дјевојчицом С. П. Све троје су се повезли "голфом" од М. П. Када су се зауставили, М. П. је изашао из возила, а П. Њ. и С. П. су се одвезли и имали интимни однос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана