Бака убијеног четворогодишњег дјечака промијенила исказ

Н. Т.
Бака убијеног четворогодишњег дјечака промијенила исказ

Сарајево - Бака убијеног дјечака Смаје Ћесира (4), Мунира Липа, измијенила је раније дат исказ у Кантоналном суду у Сарајеву и казала да је само једном чула унука како плаче док је био с мајком и очухом.

Она је раније изјављивала да је дијете више пута плакало у просторији у којој је било са мајком Еном Липа и очухом Салихом Арнаутовићем, који су оптужени за убиство дјечака.

Бака Мунира и њен супруг Емир Липа терете се за насиље у породици и наношење лаких повреда.

Одговарајући на питања одбране, Мунира је изјавила да се она највише бринула о Смаји и његовој старијој сестри након што се њена кћерка Ена вратила у породични дом од првог супруга Суада Ћесира у мају 2013. године.

- Смају сам понекад мало ударила прутом или бих му запријетила. Никада га нисам ударила неким другим предметима. Када се Арнаутовић доселио, Смајо је спавао у соби са њим и Еном - казала је Мунира Липа.

Она је раније у истрази изјавила да је два или три пута из собе гдје је спавао Смајо ноћу чула неко лупетање, а једном и унуков плач. Смајо Ћесир убијен је 25. фебруара прошле године и утврђено је да је злостављан.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана