Акција Росуље: Потврђена оптужница против нарко-дилера

Срна
Акција Росуље: Потврђена оптужница против нарко-дилера

Бањалука - Бањалучки Окружни суд потврдио је данас оптужницу против шест лица ухапшених у акцији "Росуље" због кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживање опојних дрога, рекла је Срни портпарол овог суда Јелена Поповић.

Она је навела да су Раденко Зељковић /41/, Сандра Зељковић /21/, Александар Бубњевић /24/, Дражен Малешевић /36/ и Дијана Бабић /35/ оптужени за кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога, док су Благоја Риђешић и Дражен Малешевић оптужени за омогућавање уживања опојних дрога.

Оптужени су од јануара до децембра прошле године вршили набавку и препродају опојних дрога, марихуане и хероина, корисницима на подручју града Бањалука.

Они су почетком децембра 2014. године ухапшени у заједничкој акцији Центра јавне безбједности Бањалука и Окружног тужилаштва под називом "Росуље", која је била усмјерена на откривању и сузбијању кривичних дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Срна незванично сазнаје да је у бањалучки Окружни суд стигао захтјев од Окружног тужилаштва за продужење притвора оптуженима, који ће бити разматран до краја дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана