Адвокат Томић и ловац Божић закопали ратне сјекире

Љиљана Алексић
Адвокат Томић и ловац Божић закопали ратне сјекире

Бијељина - Адвокат Душко Томић и секретар Ловачког удружења "Семберија" Раденко Божић помирили су се у Окружном суду у Бијељини и повукли тужбе због међусобне туче чиме је окончан судски поступак који се водио против њих.

Томић и Божић потукли су се у априлу прошле године у канцеларији "Семберије". Након туче обојица су савили табак и поднијели тужбе због напада и наношења повреда. Томић је тада тврдио да га је напао Божић, док је овај то негирао и казао да је он био жртва напада.

Томић је казао да је тужбу повукао јер сматра да се поступци попут овог могу рјешавати и мирним путем.

- Божић ми је  помогао током 1994. године за вријеме рата и  захваљујући њему остао сам жив. Овај случај окончан је тако да се он мени извинио и ми смо поступак ријешили мирним путем. Ако тражим од свог клијента Драгана Чавића, лидера НДП-а, да се помири са предсједником РС Милорадом Додиком  зашто се не би помирио са својим комшијом Раденком Божићем без обзира на посљедице - појаснио је Томић. Није желио да се присјећа догађаја али је кратко прокоментарисао да се све добро завршило.

-        У сваком случају ја сам остао без два зуба, али могао сам током рата остати без главе. Имам главу захваљујући мом комшији и хвала му - рекао је Томић и закључио: "Алал му два зуба, сачувао ми је главу".

Божић је изјавио да је случај окончан на обострано задовољство.

- Моји дједови су ме учили да је људски гријешити, али и праштати. Обојица смо направили грешку, нешто је у нама пукло. Није требало да се то догоди, али није ни било нешто толико велико  да се не може окончати мирним путем - рекао је Божић. Како смо сазнали, ни једна од страна у овом поступку није тражила одштету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана