Зворник: Ухапшен због посједовања дроге и напада на полицију

Срна
Зворник: Ухапшен због посједовања дроге и напада на полицију

ЗВОРНИК - Припадници Полицијске управе Зворник ухапсили су мушкарца чији су инцијали Д.В. из Зворника због дроге и наношења повреда полицијском службенику.

Предузимајући планске активности усмјерене на спречавање кривичних дјела из области злоупотребе дроге, а на основу прикупљених сазнања, полиција је у унутрашњости једне од зворничких стамбених зграда пронашла биљну материју која својим изгледом асоцира на марихуану.

Полиција је радећи на расвјетљавању овог догађаја затекла Д.В. приликом покушаја да узме пластичне кесе у којима се налази биљна материја, саопштено је данас из Полцијске управе Зворник.

Након што је полиција покушала предузети законом прописане мјере и радње, осумњичени је напао полицијског службеника, нанијевши му повреде, након чега се удаљио са лица мјеста и затворио у стан који се налази у истој стамбеној згради.

О овом јучерашњем догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, као и судија за претходни поступак Основног суда у Зворнику.

На основу наредбе и сагласности Основног суда полиција је извршила претрес стана који користи осумњичени и пронашла одређене предмете који могу послужити као докази у кривичном поступку, а осумњиченог ухапсила.

У току је криминалистичка обрада над осумњиченим, а све даље мјере и радње предузимаће се под надзором поступајућег тужиоца

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана