Зворничанин покушао да самострелом убије суграђанина

Небојша Томашевић
Зворничанин покушао да самострелом убије суграђанина

ЗВОРНИк - Бранко Симић (41) из Зворника ухапшен је синоћ због сумње да је покушао да убије суграђанина Славена Лазаревића (46) кога је самострелом погодио у надлактицу, потврђено је "Гласу Српске".

Како сазнајемо, свему је претходила туча поменутих у једној кафани, након чега су се опет сусрели на улици.

- Лазаревић је кренуо према Симићу и он је према њему испалио стријелу из самострела и погодио га у надлактицу. Повријеђени је превезен у болницу, а осумњичени је убрзо потом откривен и ухапшен - рекао је наш извор.

Из Полицијске управе Зворник, наводећи иницијале, саопштили су да је полицији овај случај пријављен 12. марта у 23.30 часова.

- Пријављено је да је у једној улици у Зворнику лице Б.С. из Зворника пуцало из самострела у правцу лица С.Л. из Зворника. Такође у пријави је наведено да је томе  претходио физички напад лица Б.С. на лице С.Л.  једном угоститељском објекту у Зворнику. Лицу С.Л. је због задобијених повреда указана љекарска помоћ у Јавној здравственој установи Болница Зворник, гдје је исто задржано на лијечењу – саопштено је из ПУ Зворник.

Додали су да је Л.С. ухапшен синоћ десет минута иза поноћи због основане сумње да је починио кривично дјело покушај убиства.

- Полицијски службеници Полицијске управе Зворник  извршили увиђај на лицу мјеста. О свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштва у Бијељини којем ће лице Б.С., након криминалистичке обраде, бити предато уз извјештај о почињеном кривичном на даље поступање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана