Зворничанин откривен у девастираној кући са килограмом спида

Небојша Томашевић
Зворничанин откривен у девастираној кући са килограмом спида

ЗВОРНИК - Славиша Говедарица (42) из Зворника који је ухапшен у акцији "Store 3", са више од килограм спида, откривен је  у девастираном објекту гдје се иначе окупљају лица склона злоупотребама дрога, потврђено је "Гласу Српске".

Како је саопштено из Полицијске управе Зворник, уз навођење иницијала, након испитивања је Говедарица предат у надлежност бијељинског Окружног тужилаштва, а на терет му се ставља неовлашћена производња и промет опојних дрога.

Према сазнањима „Гласа“,  Говедарица је познат од раније по сукобу са законом.

Из Полицијске управе Зворник саопштили су да је акција "Store 3" спроведена 6. марта, а  усмјерена је на спречавање и сузбијање злоупотребе опојних дрога.

- У оквиру акције слободе је лишено лице С.Г. из Зворника због постојања основа сумње да је извршило кривично дјело неовлашћена производња и промет опојних дрога. Претресом лица као и куће и помоћних објеката које користи нађени су наркотици. Пронађено је 1.066,9 грама  бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид и 11,9 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану –саопштила је полиција, не наводећи друге детаље.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана