Змај од Шипова пуштен из притвора

Курир
Змај од Шипова пуштен из притвора

Бивши ријалити учесник Илија Граховац, звани Змај од Шипова, који је јуче ујутру ухапшен због сумње да је претукао комшиницу пуштен је на слободу, пише Курир.

Илија Граховац, који се прославио учешћем у ријалитијима у Србији, лишен је слободе јуче ујутру јер је наводно претукао комшиницу у Шипову. Међутим, како је за Курир потврдио његов адвокат Душан Томић, он је послије 24 сата иза решетака пуштен из притвора као слободан човјек.

- Илија Граховац пуштен је кући и против њега неће бити покренута никаква истрага. Стигла је потврда и од надлежног тужилаштва да против њега неће бити поднесена кривична пријава. Мој клијент није ни пришао тој жени - рекао је за Курир адвокат Душан Томић.

Како је рекао Томић, Граховац је раније ослобођен и оптужби да је комшију С. С. у Шипову тукао чекићем након што му је он ножем избо краву. 

- Ослобођен је тих оптужби и кривично се више не терети пред судом у Мркоњић Граду. Невин је провео у притвору девет дана тим поводом - изјавио је адвокат Томић. 

Граховац је, подсјетимо, хапшен у августу 2019. године када је, како се сумњало, нанио повреде свом комшији С. С. кога је, према оптужници, ударио чекићем у главу. Он је тада био у притвору, а када је напустио ћелију право је отишао у један ријалити гдје је препричавао своје затворске дане.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана