Животно угрожена жена која је повријеђена у саобраћајној незгоди у бањалучком насељу Врбања

Срна
Животно угрожена жена која је повријеђена у саобраћајној незгоди у бањалучком насељу Врбања

БАЊАЛУКА - Четрдесетпетогодишња Бањалучанка повријеђена у саобраћајној незгоди у бањалучком насељу Врбања животно је угрожена, прикључена на апарате за механичку вентилацију, а због тежине повреда све даље прогнозе у вези са њеним здравственим стањем су преурањене, саопштено је из Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске.

У саопштењу се наводи да је синоћ у 21.20 часова у Ургентни центар УКЦ Републике Српске довезена пацијенткиња чији су иницијали Б.О. /45/ и хоспитализована у Клиници УКЦ-а за анестезију и интензивно лијечење.

Према ријечима начелника ове клинике Драгана Ракановића, пацијенткиња Б.О. примљена је у стању политрауме са тешким повредама главе, грудног коша и трбуха.

"Животно је угрожена, прикључена на апарате за механичку вентилацију, те због тежине повреда, све даље прогнозе у вези са њеним здравственим стањем су преурањене", наводи се у саопштењу УКЦ-а.

Возач из Бањалуке чији су иницијали Н.Д. ухапшен је синоћ због сумње да је побјегао и запалио возило "голф" којим је ударио и тешко повриједио пјешака Б.О. из тог града на обиљеженом пјешачком прелазу на магистралном путу у бањалучком насељу Врбања.

Н.Д. је осумњичен да је, након што је синоћ у 20.40 часова "голфом" ударио пјешака, запалио возило у Улици Владислава Скарића, саопштено је раније из бањалучке Полицијске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана