Зет пуцао пред кућом пунца, а потом му пријетио смрћу

Н. Т.
Зет пуцао пред кућом пунца, а потом му пријетио смрћу

ТЕСЛИЋ - Теслићанин Д.Б. (35) ухапшен је јуче због сумње да је пуцао из пиштоља пред кућом пунца, којем је након тога на путу пријетио убиством, потврђено је "Гласу Српске"

Све се десило јуче, а према незваничним информацијама осумњичени је тог дана  аутомобилом дошао пред кућу пунца и из пиштоља испалио више хитаца у ваздух.

- Том приликом у кући није било никога  и када је то схватио Д. Б. је наставио да се вози и на путу је сусрео пунца који се враћао из комшилука. Када га је угледао  зауставио је аутомобил те му кроз прозор  пријетио смрћу након чега је отишао.  За случај је убрзо сазнала полиција која је пронашла осумњиченог и привела - рекао је извор близак истрази.

Појаснио је да  мотив сукоба измеђ пунца и зета није познат, али се истражују размирице од  раније како би се утврдило због чега се ово десило.

Из Полицијске управе Добој су саопштили да је Д.Б. ухапшен због сумње да је починио кривично дјело угрожавање сигурности.

”Постоји сумња да је Д.Б. дошао пред кућу оштећеног и из ватреног оружја испалило више хитаца у ваздух, након чега је из возила у покрету упутило озбиљне пријетње по живот и тијело према оштећеном, што је код њега изазвало осјећај угрожености”, наводи се у саопштењу.

Додаје се да је оперативним радом осумњичени пронађен и ухапшен и да ће по комплетирању предмета против њега бити достављен извјештај Окружном јавном тужилаштву у Добоју. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана