Зеничанин укрao „голф“ па „хјундаи“ са новцем и накитом: Возила оставио, паре и злато задржао

Јасмина Салопек
Зеничанин укрao „голф“ па „хјундаи“ са новцем и накитом: Возила оставио, паре и злато задржао

ДОБОЈ – Ј. О. (32) из Зенице ухапшен је због сумње да је украо два возила, новац и кутију са златним накитом, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Добој саопштили су да је осумњичени ухапшен у четвртак због сумње да је починио кривична дјела крађа и тешка крађа.

- Постоји сумња да је Ј. О. 13. августа у Добоју украо аутомобил "голф" који је пронађен на подручју општине Теслић и враћен власнику. Такође, њему се на терет ставља и да је у сриједу у Теслићу украо аутомобил "хјундаи" у коме се налазио  новац и златни накит – саопштили су из полиције те додали да је "голф" без оштећења пронађен на платоу испред једне фирме у Теслићу.

Додају да је полиција након пријављене крађе друго возило пронашла у једној улици у Теслићи, а осумњиченог ухапсила два часа касније у Добоју. Према изјави власника, у возилу је било око 15.000 КМ и кутија са златним накитом.

- Приликом претреса код осумњиченог су пронађене и одузете двије провидне фолије са бијелом прашкастом материјом која асоцира спид тежине  47,4 грама,  провидна фолија хашиша, 3.560 КМ и 2.885 евра као и кутија са златним накитом – појаснили су у полицији.

Додају да ће пронађени предмети бити враћени власнику, а  Ј. О.  ће уз извјештај о извршеним кривичним дјелима крађа, тешка крађа и неовлаштена производња и промет опојних дрога бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана