Зеничанин рањен у стомак, љекари се боре за његов живот

Ј. Са.
Foto: Илустрација

ЗЕНИЦА - А. Ч. (31) из Зенице који је задобио повреде из ватреног оружја у предјелу стомака, оперисан је у зеничкој болници, те је животно угрожен, потврђено је „Гласу Српске“.

Из Министарства унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона саопштили су да је А. Ч. у суботу иза поноћи довезен у зеничку болницу са повредама насталим из ватреног оружја.

- Он је, као и особа која га је довезла до болнице, одбијао сарађивати с полицијом у вези да околностима настанка повреда. Обављајући претрагу на терену, полиција је у улици Добровољних давалаца крви пронашла возило „голф“ са оштећеним задњим вјетробранским стаклом и трагове крви - саопштили су из полиције.

Додају да се претпоставља да пронађено возило има везе са повређивањем наведеног мушкарца.

- Возило је запечаћено и превезено на паркинг простор испред сједишта МУП-а у Зенуци гдје ће се по наредби суда вршити претрес, као и увиђај. - навели су из полиције.

За сада нису познате околности под којима су настале повреде на тијелу мушкарца, односно да ли је у питању саморањавање или повреде нанесене од другог лица. Полицији не искључује ниједну од ових могућности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана