Зеничанин преварио Билећанина преко интернета

Срна
Foto: flickr.com

ТРЕБИЊЕ - Полиција из Билеће идентификовала је особу из Зенице чији су иницијали С.К. за коју постоји основана сумња да је преварила Љ.И. из Билеће преко једне купопродајне платформе на интернету.

Полицијској станици Билећа је 29. јула пријављено да је лице Љ.И. из Билеће преварено путем онлајн платформе за купопродају, односно да је од непознатог лица наручило базен са покривачем чија је вриједност 222 КМ са доставом, те да је новац уплатило жирално на број банкарског рачуна, док тражени пакет оштећеној особи није до данас достављен", навели су из Полицијске управе Требиње.

Против С.К. ће Окружном јавном тужилаштву у Требињу бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу превара, јер ова управа и тужилаштво предузима мјере на документовању тог кривичног дјела.

Полицијска управа Требиње упозорава грађане да не плаћају унапријед наручену робу преко интернета, да штите своје личне податке и да податке о платним картицама не шаљу непознатим лицима путем онлајн платформи, те да у случају сумње на превару контактирају бесплатни број 122.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана