Жени из Добоја мјесец притвора због смрти супруга

Небојша Томашевић
Жени из Добоја мјесец притвора због смрти супруга

ДОБОЈ - Судија за претходни поступак Окружног суда у Добоју одредио је једномјесечни притвор Ханифи Мујезиновић (59) из Добоја, која је осумњичена да је усмртила супруга Хасана Мујезиновића (55) којег је посјекла ножем након чега је искрварио на смрт.

Како је саопштено из суда, наводећи иницијале, Мујезиновићевој се на терет ставља да је починила кривично дјело тешка тјелесна повреда са смртном посљедицом.

Наводи се да је притвор одређен због опасности од бјекства те јер би њено пуштање на слободу могло да доведе до нарушавања јавног реда.

Злочин се десио 2. јануара у  њиховој породичној кући Сувом Пољу код Добоја, а свему је наводно претходила свађа супружника током које је Ханифа  ножем посјекла супруга по лакту. Пресјекла му је артерију па је он искрварио на смрт.

Она је након тога покушала да прикрије злочин те је помјерила његово тело и из стана изнијела крвави тепих и покушала га опрати и сакрити. Затим је са себе и жртве  скинула крваву одјећу како би је опрала. Такође је нож са којим је починила убиство опрала и детаљно очистила и оставила га. Затим је поспремила све ствари по кући и тада је одлучила да позове полицију, те рекла да су имали сукоб и да се супруг сам посјекао и преминуо.

Када је полиција дошла на лице мјеста уочене су многе нелогичности те је утврђено да је Ханифа повриједила супруга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана