Жена ударила полицајца у међуножје и демолирала паркинг апарат

Г.С.
Жена ударила полицајца у међуножје и демолирала паркинг апарат

САРАЈЕВО - Полиција је јуче у Сарајеву ухапсила жену С. Б. (44) из Живиница коју терете за оштећење туђе ствари и наношење лакших повреда полицајцу.

Обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а након завршене криминалистичке обраде 44-годишњакиња је отпуштена из службених просторија, те задржана на Психијатријској клиници у Сарајеву.

Портал Црна-Хроника сазнаје да је први проблем био када је жена хтјела паркирати возило на мјесто предвиђено за електрична возила. Радник паркинга јој је скренуо пажњу да не може паркирати на том мјесту ако нема електрично возило. Ту је кренула вербални обрачун али је одлучила паркирати на другом мјесту.

Након што је завршила обавезе вратила се како би платила паркинг. Ту настаје проблем јер је заборавила гдје је паркирала своје возило, па је одлучила развалити апарат за наплату паркинга, те насрнула на радника.

- Развалила је сву опрему на паркингу, монитор, 2 касе снимач камера, тастатуру и скенер за рампу. Штета је преко 3.500 КМ - речено је за портал Црна-Хроника.

Како наводе док је жена хистерично ударала по туђој имовини, радник паркинга се одмакнуо како би позвао припаднике МУП-а Кантона Сарајево.

- Када је полиција дошла, “дама” је полицајца ударила у међуножје те вербално наставила вријеђати службене особе. Све су забиљежиле сигурносне камере, а снимци се налазе код службеника МУП-а Кантона Сарајево те ће се исти користити против наведене особе у судском поступку - наводи извор портала.

Сазнаје се да ово није први пут да је нападнут радник сарајевског паркинга. Нажалост радник је претрпио и физички обрачун са мушкарцем који је извадио хладно оружје на њега. Засметало му је што му је радник поручио да не може својим возилом заузимати два мјеста, те да се мора фино паркирати. На то је мушкарац извадио нож и запријетио раднику.

- Полицијски службеници ПУ Центар лишили су 30. 8.2023. године у 14:15 сати слободе С.Б., рођена 1979. године у Живиницама, гдје је и настањена, због постојања основа сумње да је починила кривична дјела Оштећење туђе ствари и Напад на службену особу у вршењу послова безбједности. Осумњичена је на паркинг простору, у улици Врбања, општина Центар Сарајево, употребом физичке снаге оштетила техничко средство наплате и приликом полицијске интервенције нанијела лакше тјелесне повреде полицијском службенику - саопштено је из МУП-а КС.

Обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а након завршене криминалистичке обраде 44-годишњакиња је отпуштена из службених просторија, те задржана на Психијатријској клиници у Сарајеву.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана