Жена погинула у судару аутобуса и аутомобила у Приједору

ГС
Foto: Ватрогасна брогада Приједор

ПРИЈЕДОР - Б. Ј. из Приједора је погинула, а С. Ј. Је тешко повријеђена када се аутомобил „шкода“ у којем су се налазиле сударио са аутобусом.

Полицијска управа Приједор саопштила је да им је јуче око 15.10 часова пријављено да је на раскрсници некатегорисаног пута Буснови - Марићка и индустријског макадамског пута Омарска - Буснови дошло до саобраћајне незгоде у којој су двије особе задобиле тешке тјелесне повреде, а једна је касније преминула.

-Увиђајем на лицу мјеста утврђено је да је у незгоди учествовао Д. М. из Приједора управљајући аутобусом марке "хигер" и С. Ј. из Приједора управљајући возилом марке "шкода". У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде задобила је возач С. Ј. као и сувозач из истог возила Б. Ј. из Приједора, која је превежена на Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске у Бањалуци, гдје је усљед задобијених повреда преминула – наводе у саопштењу.

Полицијска управа Приједор апелује на све возаче да поштују саобраћајна правила и прописе, прилагоде брзину условима и стању на коловозу и да не управљају возилом под дејством алкохола или других психоактивних супстанци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана