Жена погинула у језивој несрећи у продавници: Лифт јој ухватио косу и повукао је

ГС
Жена погинула у језивој несрећи у продавници: Лифт јој ухватио косу и повукао је

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - С.Б. (35) погинула је јуче у једној трговинској радњи у Горњем Милановца, када је прикљештио теретни лифт који је служио за пренос робе из магацина у подруму у продајне просторије.

- Она је сишла у подрум да узме нешто од робе и кажу да се само чуло као прасак - каже за Курир комшиница која живи у згради у којој се налази и продавница.

Према њеним ријечима неки од радника кажу да јој је лифт ухватио косу.

- Нико није био у том тренутку са њом да бисмо знали шта се тачно десило, али кажу да јој је лифт ухватио косу, повукао и тако прикљештио. Ми никако не можемо да дођемо себи од како смо чули - каже комшиница и додаје да је страдала жена увијек била насмијана.

-Она је из Чачка родом, али ради у Горњем Милановцу јер се удала у мјесту Мајдан и има двоје дивне дјеце, велика је жал за њом – каже комшиница.

Како кажу комшије, нико не може да повјерује да је више нема.

- Тог јутра сам био у продавници, јавио се, мало смо поразговарали. Рекла ми је да није било много посла то јутро, да је узела мало да сређује и два сата касније сам чуо за трагедију, тресао сам се цијели дан...- испричао је он.

Увиђај је, како су писали локални медији, трајао више сати, била је ангажована и ватрогасно спасилачка јединица, а из надлежне полицијске управе у Чачку се, до објављивања ове вијести, нису огласили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана