Жена из Добоја возила без дозволе нерегистрoвани „југо“, већ дугује 16.635 КМ за казне

Срна
Жена из Добоја возила без дозволе нерегистрoвани „југо“, већ дугује 16.635 КМ за казне

ДОБОЈ- Добојска полиција одузела је нерегистровано путничко возило "застава југо флорида", којим је прије стицања права управљала С.С. из овог града, а за коју је утврђено и да има дуг у Регистру новчаних казни у износу од око 16.635 КМ.

Возило је контролисано јуче у добојском насељу Јоховац, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Против С.С. ће надлежном суду бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Кандидат за градоначелника Загреба објавио карту Хрватске до Београда

ЗАГРЕБ - Кандидат најутицајније опозиционе СДП за градоначелника Загреба на предстојећим локалним изборима Јошка Клисовић објавио је карту Хрватске која обухвата Земун, Сремску Митровицу, Шид, Фрушку Гору, као и Боку Которску.

- Жао ми је што премијер (Андреј Пленковић) тако брзо не реагује на кључне проблеме у држави - написао је Клисовић у мејлу са картом који је послао на више хиљада чланова СДП-а у Загребу.

Хрватска је на приказаној карти приказана у постојећим границама, проширена на Србију до Земну и дијелове Црне Горе, пренио је загребачки "Јутарњи лист", који је и објавио карту.

Игор Драгован из штаба СДП-а рекао је да је у питању техничка грешка.

- То је једна глупа и непотребна техничка грешка. Они који су за ту грешку криви, већ су преузели одговорност. Ми настављамо даље - рекао је Драгован за загребачки дневник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана