Зељковић: У саобраћајној несрећи на брзој цести Бањалука-Лакташи страдао пацијент из санитетског возила

Г.С.
Foto: РТРС

БАЊАЛУКА - Како се незванично сазнаје, пацијент који се превозио у санитетском возилу је страдао у саобраћајној несрећи која се данас догодила на брзој цести Бањалука-Лакташи, рекла је за РТРС начелница Ургентног центра на УКЦ Српске др. Славица Зељковић.

- У саобраћајној несрећи незванично сазнајемо да је на лицу мјеста несреће, страдао пацијент који се превозио у санитетском возилу - истиче Зељковићева.

Наводи да су, из исте саобраћајне несреће довезена три пацијента, возач и медицинска сестра из санитетског возила из опште болнице Градишка.

- Сестра је најлакше повријеђена, са лаким тјелесним повредама, али остаје на обзервацији, а возач је свјестан са повредом кука и биће хируршки збринут у току дану. Након тог захвата се очекује пријем на трауматологију - додаје Зељковићева.

Саобраћајни колапс због тешког удеса на брзој цести Бањалука-Лакташи

Како каже, треће лице, које је учествовало у саобраћајној несрећи, односно возач другог возила је најтеже повријеђен.

- Дошао је са поремећајем стања свијести, са знацима шока, реанимација је одмах започета, тренутно је на респиратору, али све прогнозе за њега су преурањене - каже Зељковићева.

Како незванично сазнајемо, медицинска сестра која је лакше повријеђена у саобраћајној несрећи, саопштила је да је лице које се превозило као пацијент у санитетском возилу страдало на лицу мјеста несреће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана