Мушкарац приведен због сумње да је умијешан у убиство Мустафе

Танјуг
Мушкарац приведен због сумње да је умијешан у убиство Мустафе

ПОДГОРИЦА - Јутрос убијени Едмонд Мустафа у Бару се у полицијској евиденцији води као безбjедносно интересантно лице, а због сумње да је умијешан у његову ликвидацију у просторије барске полиције приведена је једна мушка особа.

Из барске полиције саопштено је да се врше детаљне провјере због сумње да је приведени повезан или се може довести у везу са убиством Мустафе.

"Службеници Сектора за борбу против криминала су све расположиве ресурсе ставили на располагање Регионалном центру безбједности 'Југ' у смислу људских ресурса и техничке опреме у циљу спровођења извиђајних мера и радњи у правцу доказивања и расветљавања овог кривичног дјела.

Увиђајем ће руководити тужилац из Вишег државног тужилаштва у Подгорици", наводи се у полицијском саопштењу.

Према ријечима очевидаца, у Мустафу је испаљено више од десет хитаца након чега се убица мотором удаљио са лица мјеста.

Очевици су за портал подгоричког Дана испричали да се Мустафа у тренутку пуцњаве налазио близини једне пословне банке у друштву млађе женске особе.

Полиција, додаје се, утврђује да ли је ријеч о наставку сукоба кланова. Истрага иде у два правца. Жртва се води као припадник "шкаљарског клана". Полиција проверава и сумњу да ли је био у сукобу са особама блиским тој криминалној организацији, пише портал. 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана