ММА борац ухапшен због навођења на проституцију

ГС
ММА борац ухапшен због навођења на проституцију

САРАЈЕВО - Полиција Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево ухапсила је синоћ у Сарајеву ММА борца Дениса Стојнића (42) због сумње на навођење на међународну проституцију и примање дара за трговину утицајем, јавили су федерални медији.

Министарство унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево, наводећи иницијале ухапшеног, саопштило је да су извршени претреси више станова и осталих просторија које користи осумњичени с циљем проналаска доказа и предмета везаних за извршење наведених кривичних дјела, додаје се у саопштењу.

Хапшење и претреси извршени су по наредби Тужилаштва БиХ, односно Суда БиХ.

Над ухапшеним ће током дана бити настављена криминалистичка обрада.

-О предузетим мјерама и радњама обавијештен је поступајући тужилац Тужилаштва БиХ, под чијим надзором полицијски службеници настављају даље активности с циљем документовања предметних кривичних дјела - додаје се у саопштењу.

Кликс сазнаје да се  хапшење Стојнића доводи у везу са подацима из „Скај“ апликације, због чега је протеклих дана ухапшено више особа. Стојнића терете за организовани криминал.

Међу раније ухапшенима су полицајци, адвокати, као и особе из криминалног миљеа.

Због повезаности са „Скај“ апликацијом ухапшен је Адмир Арнаутовић, а након њега услиједила су бројна хапшења, међу којима је било и високорангираних полицијских службеника.

Посљедња у низу хапшења десила су се прије неколико дана када је ухапшен Арнаутовићев адвокат Златко Ибришимовић, као и полицајац МУП-а КС Амер Селак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана