Због масовне туче у Мостару ухапшено шест особа, има повријеђених

ГС
Због масовне туче у Мостару ухапшено шест особа, има повријеђених

Због масовне туче која се током прошле ноћи догодила у мостарском насељу Пањевина која је узнемирила становнике тог дијела града је ухапшено шест особа, које су користиле ножеве и друге подесне предмете, те оштетиле више возила.

 Како наводе из МУП-а ХНК случај је синоћ око 22:20 сати у ПС Мостар Центар пријавило више узнемирених грађана наводећи да је у току масовна туча у улици Љубе Брешана.

"На лице мјеста упућене су патроле полиције које су ситуацију ставиле под контролу, те утврдиле да је дошло до туче између лица ромске народности у којој су активно судјеловали с једне стране Е.Ш. (1993), Е.Ш. (1998) и Н.Р. (1997), а с друге стране Б.С. (1993), А.С. (1981) и Ш.С. (1953), сви из Мостара.

У тучи су кориштени ножеви и други подесни предмети. Сви повријеђени задобили су лакше тјелесне повреде, а оштећено је више возила", наводе из МУП-а ХНК.Учесници тучњаве су, како истичу лишени слободе, а предмети у вези с кривичним дјелом су уз потврду изузети.

Полицијски службеници су извршили увиђај, а са случајем је упознат надлежни тужилац ХНК који ће подузети све законом прописане активности како би се случај расвијетлио као иоколности под који је дошло до инцидента који је узнемирио становнике насеља Пањевина, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана