Због два стана правник задавио комшиницу ?

Курир
Због два стана правник задавио комшиницу ?

БЕОГРАД - Правник оптужен да је убио прву комшиницу због два стана.

И. К. (61) сумњичи се да је у априлу прошле године убио жену која је своје некретнине преписала његовој дјеци, а потом покушао да прикрије злочин.

Мушкарац И. К. (61) Више јавно тужилаштво у Београду оптужило је да је у ноћи између 23. и 24. априла прошле године убио своју прву комшиницу Р. Б. (85), тако што је задавио у њеном стану на Новом Београду!

Како Курир сазнаје, сумња се да је мотив стравичног злочина то што је И. К. иначе дипломирани правник, посумњао да би Р. Б. могла да се предомисли везано за тестамент којим је своја два стана оставила његовој дјеци.

Тестамент потписан

Према наводима оптужнице Вишег јавног тужилаштва у Београду у коју је Курир имао увид, сумња се да је И. К. убио Р. Б. након што је она тестаментом од 12. априла прошле године, који је потписан у присуству два свједока, своја два стана оставила дјеци И. К. што је он знао. Како се наводи, управо он је контактирао адвоката који му је сачинио текст тестамента, знајући да се покојна у претходном периоду премишљала око остављања станова његовој дјеци.

- И. К. је од старице захтијевао да потпише уговор о поклону код нотара, којим би њене некретнине одмах припале његовој дјеци, али је пристала да им станове препише тестаментом - открива извор Курира и додаје да је могуће да је И. К. сумњао да би она могла да се предомисли, јавља Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана