Због 143 прекршаја и 25.000 КМ неплаћених казни остала без аутомобила

ГС
Због 143 прекршаја и 25.000 КМ неплаћених казни остала без аутомобила

МОДРИЧА - Полиција у Модричи привремено је одузела аутомобил од Халиме А. (40) са подручја Вукосавља која је вишеструки повратник у чињењу прекршаја, јавиле су "Независне".

Из Полицијске управе Добој саопштено је, уз навођење иницијала, да је синоћ приликом контроле аутомобила за чијим воланом је била Халима А., утврђено да се она није јавила на позив надлежног органа у вези са предавањем о посљедицама које произилазе из непоштовања или непознавања саобраћајних прописа чиме је прекршила Закон о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

- Обављеним провјерама у службеним евиденцијама утврђено је да је наведено лице вишеструки повратник у чињењу прекршаја те да исто није платило 143 прекршајна налога са дугом у Регистру новчаних казни у износу од 25.175 КМ", наводи се у саопштењу.

Из Полицијске управе Добој апелују на све учеснике у саобраћају да се одговорно понашају јер ће полицијски службеници наше Управе приликом контроле када утврде да, лице управља прије стицања права на управљање, управља нерегистрованим возилом или утврде да је лице вишеструки повратник у чињењу прекршаја, поступати у складу са Законом о прекршајима и вршиће се привремено одузимање предмета прекршаја због опасности од понављања истог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана