Завршена обдукција убијеног Србина на броду

ГС
Foto: Агенције

Обављена је обдукција настрадалог Србина која је, како тврди италијански портал, показала да је Драган П. користио антидепресиве, а испитана је и читава посада о трагедији која се десила на броду пуном кокаина.

То је био један од показатеља који је полицију навео на закључак да је ријеч о самоубиству.

Истовремено, полиција води истрагу о милионском товару кокаина који је откривен на броду “МСЦ Аделејд”, а који је већ отпловио из луке у Ђенови.

Рођаци и пријатељи Драгана П. увјерени су да је он свирепо убијен. Они не вјерују у изјаве морнара са тог брода да је Драган сам себи пререзао врат, јер није имао никакав мотив да се убије.

Мјештани села и Драганове комшије су такође увјерени да је он убијен јер је “видио нешто на броду што није требало да види”, а Драганов рођак додаје да је Драган прије шест-седам година дао отказ у фирми гдје је радио и отишао да ради на бродовима.

– Отишао је да ради на броду као варилац јер је плата била добра. Добро је зарађивао, али није се бахатио, већ је хтио сину да дозида спрат на кући. Увјерен сам да га је неко убио јер је видио нешто што није требало да види. Мислим да је неко од помораца муљао са дрогом и да је Драган то видио, што га је коштало главе – рекао је рођак, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана