Завршена истрага о проналаску леша у Власеници: Обдукција утврдила да је жртва умрла природном смрћу

Н.Т.
Завршена истрага о проналаску леша у Власеници: Обдукција утврдила да је жртва умрла природном смрћу

ВЛАСЕНИЦА - Обдукцијом тијела Дарјане С. (39) из Власенице, која је пронађена је мртва у кући са повредама на тијелу, утврђено је да је у питању природна смрт, потврђено је "Гласу Српске".

Како сазнајемо мртву Дарјану у стану је пронашао С.В. из Власенице који већ неко вријеме живи са њом.

Приликом прегледа леша, љекар мртвозорник је уочио одређене повреде, па је дежурни тужилац је Окружног тужилаштва Источно Сарајево наредио обдукцију тијела како би се утврдио узрок смрти.

- Полиција је  узела изјаву од особе која је пронашла леш, а он  није привођен. Обдукција је показала да се у овом случају ради о природној смрти па нема ни елемената кривичног дјела. Претпоставља се да је она повреде задобила случајним падом - рекао је извор близак истрази.

Из Полицијске управе Зворник, саопштено је да им је овај случај пријављен у сриједу око 18.05 часова.

- Полицији у Власници С.В. је пријавио да је у породичној кући у пронађено беживотно тијело Д.С. Одмах послије тога полицијски службеници су изашли на лице мјеста и позвали хитну помоћ Дома здравља Власеница. На лицу мјеста био је присутан и љекар Дома здравља, који је потврдио смрт Д.С. и он се након извршеног прегледа тијела није могао изјаснити о узроку смрти - саопштили су из Полицијске управе Зворник.

У полицији су потврдили да је након обдукције тијела утврђено да је жена умрла природном смрћу. Нису могли да наводе друге детаље овог случаја.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана