Затражено притварање сина савјетника директора Полиције (VIDEO)

Небојша Томашевић
Затражено притварање сина савјетника директора Полиције (VIDEO)

БАЊАЛУКА - Поступајући тужилац бањалучког Окружног тужилаштва затражио је одређивање притвора за Марка Симића (30) из Бањалуке код кога је у возилу пронађено 5.5 килограма марихуане.

Како је саопштено из Тужилаштва, поменутог терете за неовлаштену производњу и промет опојних дрога.

- Притвор је затражен због бојазни од бјекства, утицаја на свједоке, саучеснике или прикриваче и бојазни од понављања дјела. Приједлог притвора упућен је Основном суду у Бањалуци и осумњичени је одведен у ову установу гдје ће га испитати судија за претходни поступак и одлучити о приједлогу. Осумњичени Симић је 30. септембра у Бањалуци, у пртљажнику путничког возила, неовлаштено ради продаје држао 5,5 килограма зељасте материја која изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану- стоји у саопштењу тужилаштва.

Симић је ухапшен у акцији "Нишан 3" бањалучке полиције када је, како сазнајемо, возећи BMW покушао да побјегне у Куљанској улици у Бањалуци. Патрола га је сустигла након што је прошао кроз једно двориште и дошао на оближњу ливаду.

Након тога, претресом возила код је нађена дрога. Марко је син Драгана Симића који је тренутно савјетник директора Полиције Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана