Затражено притварање Бањалучанина због тешке крађе

Н.Т.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА – Поступајући тужилац бањалучког Окружног тужилаштва предложио је одређивање притвора Данијелу Милешевићу званом Џо (39) из Бањалуке због сумње да је починио тешку крађу.

Како је саопштено из тужилаштва на терет му стављају да је од 21.децембра 2023. до 12. јануара 2024. године, проваљивао у угоститељске објекте из којих је крао новац и друге предмете, те на за себе прибавио противправну имовинску корист. 

Наводе да је притвор затражен због бојазни од понављања кривичног дјела, а приједлог је упућен Основном суду у Бањалуци.

Милешевић је ухапшен у акцији полиције "Парк"  и како је раније саопштено из Полицијске управе Бањалука терете га да је из неколико угоститељских објеката украо рачунарску опрему и новац те тако укупно незаконито стекао 4.120 КМ.

Приликом хапшења, како су навели, током предузимања оперативних мјера и радњи, пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела.

Милешевић је познат по кривичним дјелима углавном као серијски провалник  због чега је хапшен више пута и у свом досијеу има више од 150 провалних крађа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана