Затекли 14 особа у бившем угоститељском објекту, ухапшен власник

Срна
Затекли 14 особа у бившем угоститељском објекту, ухапшен власник

БАЊАЛУКА - Полиција је лишила слободе особу чији су иницијали З.С. из Градишке, власника бившег угоститељског објекта у мјесту Драгељи, у коме је затекла 14 лица током контроле поштивања закључака Републичког штаба за ванредне ситуације које се односе на спречавање ширења вируса корона.

Те особе су затечена синоћ у 23.20 часова, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да ово лице буде испитано о наведеним околностима, те да у редовној процедури буде достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије.

Полицијска управа Градишка позива грађане да надлежним службама пријаве неодговорне појединце или групе који својим понашањем могу да угрозе здравље људи.

С циљем заштите здравља људи, а у складу са важећим закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације и препорукама Института за јавно здравство Републике Српске, припадници Полицијске управе Градишка ће наставити да спроводе мјере из своје надлежности, додаје се у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана