Заплијењено 600 грама дроге, ухапшене три особе

ГС
Заплијењено 600 грама дроге, ухапшене три особе

Братунчани Д.М., В.С. и И.З. ухапшени су у оквиру акције ”Вихор” због сумње да су се бавили трговином дроге, а у претресима код њих је пронађено и одузет кокаин, марихуана и мања количина спида.

Акцију су јуче спровели полицијски службеници ПУ Зворник, а осумњиченима се на терет ставља да су починили кривично дјело неовлаштене производње и промета дрогом.

”По Наредби Основног суда Сребреница, а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, полицијски службеници су извршили претрес на пет локација, приликом чега је пронађено и одузето 23,2 g бијелог прашка налик кокаину, 585 грама зелене биљке налик марихуану и три грама прашка налик спиду. Одузета је и дигитална вага, одређена количина новца и више мобилних телефона”, саопштено је из ПУ Зворник.

У полицији наводе да ће након криминалистичке обраде осумњичени бити предат у надлежност ОЈТ Бијељина уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, преноси АТВ.

”Оперативна акција ”Вихор” је усмјерена на откривање извршилаца и кривичних дјела у вези са неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога”, наводе у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана