Заплијењена 172 килограма дроге у Лопарама (ФОТО)

Ј. Са.
Заплијењена 172 килограма дроге у Лопарама (ФОТО)

БИЈЕЉИНА – Бијељинска полиција је у оквиру републичке акције "Плантажа 2023" ухапсила С.А. који је у Лопарама узгајао индијску конопљу и том приликом му је одузела 172 килограма марихуане, речено је на прес конференцији Полицијске управе Бијељина.

Начелник Полицијске управе Бијељина Стјепан Терзић истакао је да су дошли до оперативних података да се на подручју Лопара једно лице бави нелегалним узгојем индијске конопље, која се користи за производњу марихуане.

-Службеници ПУ Бијељина су 16. августа обишли локацију и ухапсили лице С.А. које су затекли у засаду. Пронађено је 519 стабљика индијске конопље, укупне тежине 172 килограма, 521 саксија у којима је конопља била засађена, цијев и пумпа за наводњавање -  нагласио је Терзић.

Додаа је да је  обављен претрес куће и других објеката које користи осумњичени и том приликом пронађене двије таблете екстази и гасни пиштољ са припадајућим оквиром у којем су се налазила три метка

- Против ухапшеног је поднесен извјештај о кривичном дјелу неовлаштене производње и промета опојних дрога, те је предат у даљу надлежност Окружног тужилаштва Бијељина - истакао је Терзић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана