Заплијењене цигарете без акцизних маркица вриједне око 28.000 КМ

Срна
Заплијењене цигарете без акцизних маркица вриједне око 28.000 КМ

САРАЈЕВО, 10. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Припадници Јединице граничне полиције Бијељина спријечили су незаконити промет 5.510 кутија различитих врста цигарета без акцизних маркица, а тржишна вриједност заплијењене робе процјењује се на око 28.000 КМ.

Цигарете су откривене јуче у граничном појасу на путу Зворник-Бијељина приликом контроле аутомобила "опел" којим је управљала држављанка БиХ чији су иницијали С.Ђ, саопштено је из Граничне полиције БиХ. 

О догађају су обавијештени тужилац Тужилаштва БиХ и судија за претходни поступак Суда БиХ, према чијим наредбама је извршен претрес возила у којем су се налазиле цигарете. 

Због основане сумње да је почињено кривично дјело недозвољени промет акцизних производа, против осумњичене биће достављен извјештај Тужилаштву БиХ. Откривене цигарете су привремено одузете. 

Службеници Јединице граничне полиције Изачић данас су лишили слободе женску особу чији су иницијали Н.М. након што је утврђено да је потражује Општински суд у Бихаћу због кривичног дјела фалсификовање исправе. 

Ова држављанка БиХ контролисана је на уласку у БиХ на граничном прелазу Изачић и предата службеницима Судске полиције Бихаћ. 

Припадници Јединице граничне полиције Зворник предали су јуче Полицији Брчко дистрикта држављанина Србије чији су иницијали Н.Т. јер је провјерама утврђено да је за њим расписана потрага због тешке крађе. 

Он је контролисан на уласку у БиХ на граничном прелазу Шепак. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана