Запаљена викендица одборничког кандидата

Небојша Томашевић
Запаљена викендица одборничког кандидата

ДОБОЈ – Полиција трага за непознатом особом или више њих који су запалили викендицу власника портала "добојски.инфо" и кандидата листе За правду и ред на предстојећим изборима Славише Павловића, потврђено је "Гласу Српске".

Пожар на викендици која се налази у селу Прањковци код Добоја избио је у понедјељак увече, а у њему је изгорјело поткровље. Према незваничним информацијама током увиђаја је утврђено да је пожар подметнут и да је у викендицу проваљено.

- У унутрашњости викендице се осјетио мирис бензина тако да се претпоставља да је уз помоћ тог горива подметнут пожар. Уочени су и трагови провале-рекао је извор близак истрази.

У Полицијској управи Добој казали су да је Полицијској станици Добој 2 16. септембра око 21.40 часова пријављено је да је дошло до пожара на објекту власништво лица С.П. из Добоја.

- Предузимају потребне мјере и радње на утврђивању извршиоца кривичног дјела паљевина које се односи на изазивање пожара на објекту власништво лица С.П. У пожару је наступила материјална штета, а локализован је од стране припадника Територијално ватрогасно-спасилачке јединице Добој.

Увиђај су данас јутарњим часовима, извршили полицијски службеници Полицијске управе Добој заједно са инспектором за експлозивне материје и послове заштите од пожара Полицијске управе Добој-саопштено је из полиције.

Додаје се да је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела паљевина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана