Запаљена викендица директора Дома здравља у Дервенти

ГС
Запаљена викендица директора Дома здравља у Дервенти

ДЕРВЕНТА - У насељу Тетима, код Дервенте, у потпуности је изгорјела викендица у власништву директора Дома здравља Дервента Мирка Шарана.

Шаран каже да је ријеч о покушају његовог убиства, као и да су у позадини политичка препуцавања и мрачна борба за директорску фотељу.

У пожару није било повријеђених, а причињена је материјална штета већа од 20.000 марака. Он категорички тврди да из свега стоји „осветничко-политичка позадина, борба за власт по сваку цијену у којој се не бирају средства”.

– Сматрам то и покушајем убистава, јер је права срећа да никог није било у објекту. За организатора овог подлог и криминалног чина сумњичим особу коју сам прије десетак дана пријавио полицији након што ми је запријетила „да ће ми направити пакао од живота” пошто нећу да се повучем са функције директора Дома здравља – казао је Шаран.

Иста особа му је, додаје, новом пријетњом „појаснила” да ће му „они направити пакао од живота”, што је такође пријавио полицији.

– Лице мјеста је обезбијеђено до јутарњих часова када је почео увиђај који још траје. Увиђај врше припадници Полицијске станице Дервента и инспектор за експлозивне материје и послове заштите од пожара ПУ Добој. У истрагу су укључени и припадници Сектора криминалистичке полиције – саопштено нам је данас послије подне из добојске Полицијске управе.

Шаран је увјерен да је паљевина његовог објекта резултат, како каже, бјесомучне кампање против њега на друштвеним мрежама услијед политичких игара и препуцавања старе и нове скупштинске већине, као и најпрљавије борбе за функцију директора Дома здравља преноси Мојадервента.инфо.

– Јасно свима поручујем да ме ништа неће застрашити и да својим пуким повлачењем нећу бити ничији „петнаести одлучујући глас” све док имам подршку да посао директора обављам ваљано – огорчен је Шаран.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана